ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΔΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ !!!

Παράκλησις όπως γνωστοποιηθεί το εξής σχόλιό μου σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κύκλο για να το πληροφορηθούν οι περισσότεροι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (προς άμεση χρήση τους ενώπιον δικαστηρίων) καθώς και οι δανειολήπτες και εγγυητές :

1ον) Οι Κώδικες αυτοί ΔΕΝ είναι βέβαιον -ούτε αναφέρεται πουθενά- ότι έχουν “νομοθετηθεί” (τρόπος του λέγειν) με τη οριζόμενη διαδικασία ψήφισης των Κωδίκων, όπως την ορίζει το Σύνταγμα ! Πρέπει να ανατρέξωμε στα Πρακτικά της “Βουλής” γα να διαπιστώσουμε άν οι Νόμοι αυτοί έχουν τυπικά ορθώς ΑΛΛΙΩΣ ακόμα και άν δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΠΑΣΧΟΥΝ αθεράπευτη, ΑΠΟΛΥΤΗ ακυρότητα, η οποία , φυσικά, δεν καλύπτεται ούτε απο την δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ.

2ον) Ο Νέος αυτός “κώδικας” ακόμα και άν είναι έγκυρος στηρίζεται αποκλειστικα /θεωρεί προαπαιτούμενό του τον Κώδικα Συνεργάσιμου Δανειολήπτη ! Ετσι, σε κάθε περίπτωση, ο νέος (συμπληρωματικός) Κώδικας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ακριβώς επειδή ο Κώδικας Συνεργάσιμου Δανειολήπτη (ο οποίος αποτελεί προαπαιτούμενό του κατά τα αμέσως παραπάνω) -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΓΚΥΡΟΣ (σύμφωνα με τα υπό 1ον της παρούσης αναφερόμενα)- είναι οπωσδήποτε ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ όχι απλά σε Βασικη Αρχή του Δικαίου αλλά και σε συγκεκριμένη Βασική Διάταξη.

Το παρόν σχόλιό μου απευθύνεται και αφιερούται στους εγκρίτους εκείνους Α Φ Α Ν Ε Ι Σ συναδέλφους μου, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να αιτηθούν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ του Κώδικος Συνεργάσιμου Δανειολήπτου λιτώς, με σεβασμό στην Κοινή Λογική (και στην λογική του κρίνοντος την υπόθεσιν δικαστού) και όχι σε όσους γράφουν θάλασσες και πελάγη απλώς προς επίδειξιν.