Σχολιασμοί Facebook

Ακολουθούν επίκαιροι σχολιασμοί μου πάνω σε νομικά και άλλα θέματα γενικού ενδιαφέροντος από τη προσωπική μου σελίδα στο facebook.

Επίκαιροι σχολιασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Το χρονικό διάστημα AΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ την ψήφιση νόμου με τον οποίο :
α) θα καθορισθεί η φορολογία των funds κόκκινων δανείων
β) θα εγκριθεί η δημιουργία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ (θα «χτυπάνε» δηλαδή ηλεκτρονικά τα ακίνητά σας και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα σε μια τέτοια διαδικασία για να τους σταματήσετε) και
γ) θα εκκαθαρίζωνται ταχύτατα οι πτωχευτικές περιουσίες (fast track)
είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο έχετε ακόμα την δυνατότητα άσκησης εκ μέρους σας ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ/ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ σας ως εγγυητού (άν είστε εγγυητής/ εγγυήτρια τραπεζικού δανείου) ή η άσκηση ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΡΕΟΥΣ (άν είστε πρωτοφειλέτης τραπεζικού δανείου).
Κατ΄ απλή εκτίμησή μου, το χρονικό αυτό διάστημα εκτείνεται σε 3 μήνες απο τώρα μέχρι την προτεραία των εκλογών.

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.-

funds, ηλεκτρονική πλατφόρμα, κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμοί

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ AirBnB

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!
sos ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 100 ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ AirBnB και !
1ον) THΣ ΕΠΙΔΙΔΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ
2ον) ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ (ζημία απο τα ταξία που άδικα θα χάσουμε βάσει των πόντων που συλλέξαμε μέχρι τουδε) ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ !
Εφ΄ Όσον επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στο εξώδικο και στην Αγωγή να επυθύνεστε μόνον στο : costarelloslaw@yahoo.gr και θα λάβετε γραπτή απάντηση.
———
H διεθνώς δημοσιευθείσα ανακοίνωσις της AirBnB με την οποία ΕΚΒΙΑΖΕΙ τους συμβαλλόμενους της να αποδεχθούν νέους όρους αλλιώς ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ την εκτέλεση των υποχρεώσεών της
Α] όχι απλώς είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθόσον :
1ον) προσκρούει στην Θεμελιώδη Αρχή των Συμβάσεων pacta sunt servanda
2ον) παραβιάζει ΚΑΤΑΦΩΡΩΣ στις διατάξεις περί αμφοτεροβαρών συμβάσεων του Αστικού Κώδικος καθώς και στις εν γένει διατάξεις των Ρωμαϊκού και Αγγλοσαξονικού δικαίου χωρών
3ον) ΚΑΤΑΦΩΡΩΣ παραβιάζει τα Συναλλακτικά Ηθη αλλά και τα Χρηστά Ηθη καθώς επίσης και την προσωπικότητά σας λογω της αδίκου ταπεινώσεως, αγανακτήσεως και θλίψεως στην οποία ΟΛΩΣ ΑΦΙΝΔΙΩΣ σας υποβάλει
ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ :
Β] Παραβιάζει τα δικά σας (των ΗΔΗ συμβληθέντων μαζί της) Συνταγματικά δικαιώματα, γεγονός που σας δίνει συγκεκριμενες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ……, καθώς και τα απορρέοντα απο την ΕΣΔΑ (άρθρο 1 και 2 αυτού) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ……
Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ενώ ΔΕΝ AΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AirBnB OTI ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ :
Η AirBnB ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΗ (όχι εσείς) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Διεθνείς Συμβάσεις, Συμβάσεις

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΔΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ !!!

Παράκλησις όπως γνωστοποιηθεί το εξής σχόλιό μου σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κύκλο για να το πληροφορηθούν οι περισσότεροι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (προς άμεση χρήση τους ενώπιον δικαστηρίων) καθώς και οι δανειολήπτες και εγγυητές :

1ον) Οι Κώδικες αυτοί ΔΕΝ είναι βέβαιον -ούτε αναφέρεται πουθενά- ότι έχουν “νομοθετηθεί” (τρόπος του λέγειν) με τη οριζόμενη διαδικασία ψήφισης των Κωδίκων, όπως την ορίζει το Σύνταγμα ! Πρέπει να ανατρέξωμε στα Πρακτικά της “Βουλής” γα να διαπιστώσουμε άν οι Νόμοι αυτοί έχουν τυπικά ορθώς ΑΛΛΙΩΣ ακόμα και άν δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΠΑΣΧΟΥΝ αθεράπευτη, ΑΠΟΛΥΤΗ ακυρότητα, η οποία , φυσικά, δεν καλύπτεται ούτε απο την δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ.

2ον) Ο Νέος αυτός “κώδικας” ακόμα και άν είναι έγκυρος στηρίζεται αποκλειστικα /θεωρεί προαπαιτούμενό του τον Κώδικα Συνεργάσιμου Δανειολήπτη ! Ετσι, σε κάθε περίπτωση, ο νέος (συμπληρωματικός) Κώδικας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ακριβώς επειδή ο Κώδικας Συνεργάσιμου Δανειολήπτη (ο οποίος αποτελεί προαπαιτούμενό του κατά τα αμέσως παραπάνω) -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΓΚΥΡΟΣ (σύμφωνα με τα υπό 1ον της παρούσης αναφερόμενα)- είναι οπωσδήποτε ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ όχι απλά σε Βασικη Αρχή του Δικαίου αλλά και σε συγκεκριμένη Βασική Διάταξη.

Το παρόν σχόλιό μου απευθύνεται και αφιερούται στους εγκρίτους εκείνους Α Φ Α Ν Ε Ι Σ συναδέλφους μου, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να αιτηθούν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ του Κώδικος Συνεργάσιμου Δανειολήπτου λιτώς, με σεβασμό στην Κοινή Λογική (και στην λογική του κρίνοντος την υπόθεσιν δικαστού) και όχι σε όσους γράφουν θάλασσες και πελάγη απλώς προς επίδειξιν.

Δανειολήπτης, Κώδικας συνεργάσιμου δανειολήπτη, Συνεργάσιμος Δανειολήπτης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Επειδή η ΑΤΕ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ποσά στους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, τουριστικές βιομηχανίες,κ.λ.π. (τους οποίους η ίδια ΑΠΕΙΛΕΙ με έκδοση Διαταγών πληρωμής σε βάρος του, καταχέσεις των περιοιυσιων τους, κ.λ.π.) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι δηλαδη ΔΕΝ είναι οφειλέτες της ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ ΤΗΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ! άς έλθουν αυτοί οι οφειλέτες της ΑΤΕ σε μένα να καταθέσω τα κατάλληλα ένδικα μέσα και απο οφειλέτες που “είναι” να βρεθούν ΑΛΗΘΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕ και να κάνουν κατάσχεση στην περιουσία της ΑΤΕ και στις περιουσίες των μελών της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και λοιπών αποβρασμάτων (οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ της ΑΤΕ, αρα οφειλέτες τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). ΟΧΙ ΚΛΑΨΕΣ ! ΕΡΓΑ !

Αγρότες, ΑΤΕ εκκαθάριση, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι

Ευχαριστώ πολύ τα funds που αγοράζουν τα τραπεζικά κόκκινα δάνεια

Ευχαριστώ πολύ τα funds που αγοράζουν τα τραπεζικά κόκκινα δάνεια γιατί έτσι θα έχω ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΟΣ να υποβάλλω στο Δικαστήριο με τις ανακοπές και αγωγές των οφειλετών τους (πρωτοφειλετών και εγγυητών) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !

ΕΚΕΙ που πατάνε τα funds είναι : 1) στον τρόμο , τον οποίο αδίκως προκαλούν στον αδαή κοσμάκη ΚΑΙ 2) στην έλλειψη ζήλου και στην έλλειψη εξειδικευμένης γνώσεως απο τους δικηγόρους εκείνους οι οποίοι αναλαμβάνουν ελαφρά τη καρδία να συντάξουν ανακοπή/ αγωγή εναντίον τους μιά και οι σοβαροί και εξειδικευμένοι συνάδελφοι είναι λίγοι στον αριθμό και γνωστοί για τους αγώνες τους σε όλους μας.

Περισσότερα