Το βιογραφικό μου

Δικηγόρος

Παρ’ Αρείω Πάγω

Γεώργιος Θεοδ. Κωσταρέλλος

rsd2-150x150Γεννήθηκα στην Αθήνα την 1/1/1956.
Μεγάλωσα στην Δάφνη Αττικής όπου και ολοκλήρωσα τις εξατάξιες Γυμνασιακές σπουδές μου στο Γυμνάσιο Δάφνης (σημαιοφόρος).

Εισήλθα στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών τον Σεπτέμβριο του 1973 και αποφοίτησα με βαθμό «Αριστα» σε δύο εξεταστικές περιόδους τον Σεπτέμβριο του 1977.
Έλαβα υποτροφία to 1978 από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Ν.Υ.U School of Law), όπου και έλαβα τον τίτλο Master of Comparative Jurisprudence (M.C.J) to 1979 σπουδάσας αμιγώς Δίκαιο των Η.Π.Α.

Εκανα πρακτική σε εταιρία δικηγόρων στην περιοχή της Wall street to 1979 σε θέματα χρηματοδότησης πλοίων και ναυτικών υποθηκών.

Ενεγράφην στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως δικηγόρος το 1981.

Υπηρέτησα στο Γ.Ε.Σ. και στην προκάλυψη (Πέπλο Εβρου) 1981-1983.

Ασχολήθηκα στην αρχή της δικηγορίας μου με εισπράξεις απαιτήσεων (που ήσαν άγνωστο περί τίνος επρόκειτο τότε), αναγκαστική εκτέλεση και συνέχισα με την μάχιμη-δικαστηριακή δικηγορία.DSC_0443-239x134

Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τις εξειδικεύσεις που αναφέρω στο Λήμμα της ιστοσελίδας μου που ονομάζεται: Εξειδικεύσεις μου.

Είμαι από το 1999 δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και υπερασπίζω αναιρέσεις (πολιτικές) στον Αρειο Πάγο και ένδικα μέσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας στον τομέα των εξειδικεύσεων μου.

Για υποθέσεις που προκύπτουν σαν συναφείς με τις εξειδικεύσεις μου συνεργάζομαι με συναδέλφους απολύτου εμπιστοσύνης μου και αποδεδειγμένης αφοσίωσης και εργατικότητας.

ariospagosgeorge